Nieuws

Desto vr1 tegen Focus vr1

17 oktober 14:00  We moesten vandaag aantreden tegen een sterke tegenstander.meer »

43x gelezen

Focus’07 Zat 1 verliest uit bij Hercules

17 oktober 13:45  Met Thimo, Matti, Mark, Jesse, Bram, Sjoerd, Stijn, Hans, Youri, Wouter en Joris, Stef en Michel tegen Hercules.meer »

72x gelezen

Zorg weer voor een correcte en herkenbare pasfoto op je spelerspas

15 oktober 22:15  Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.meer »

69x gelezen

Focus’07 Zat1 wint streekderby tegen Hei-en Boeicop

10 oktober 19:45  De wedstrijdbalsponsor van deze wedstrijd: Jägers banden en wielen Met Thimo, Matti, Mark, Jesse, Silas, Stijn, Youri, Pim, Hans, Wouter en Raúl beginnen Stef en Michel aan de streekderby tegen de “buren” uit Hei en Boeicop. meer »

133x gelezen

Focus VR1 tegen IJFC VR2

10 oktober 19:45  Helaas hadden we vandaag ook weer te maken met veel blessureleed en daarnaast nog een afwezige verdedigster. Daardoor was het in het veld even zoeken naar elkaar en begonnen we zoals we de afgelopen wedstrijden ook startten: onrustig. Hierdoor ontstond er een gat in de verdediging, wat resulteerde in een goal voor de tegenpartij na 5 minuten.meer »

55x gelezen

Focus’07 Zat1 wint streekderby tegen Hei-en Boeicop

10 oktober 12:30  De wedstrijdbalsponsor van deze wedstrijd: Jägers banden en wielen Met Thimo, Matti, Mark, Jesse, Silas, Stijn, Youri, Pim, Hans, Wouter en Raúl beginnen Stef en Michel aan de streekderby tegen de “buren” uit Hei en Boeicop.meer »

2x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!