Sponsor mogelijkheden -

Sponsor mogelijkheden

U helpt onze ambities te realiseren

Bedankt voor uw interesse in voetbalvereniging Focus ’07, een actieve en (financieel) gezonde vereniging. Veel activiteiten worden georganiseerd vanuit contributie- en kantine-opbrengsten. Daarnaast genereert de vereniging financiële middelen uit sponsoring.

Focus ’07 kent een grote groep vrijwilligers die, individueel of in groepsverband (commissies), zorgen dat de vereniging goed functioneert. Een van de commissies is de sponsorcommissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor het uitvoeren van het sponsorbeleid. Wij zijn bereikbaar via de mail: sponsoring@Focus07.nl

Uw (mogelijke) sponsorbijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld. Met de ontvangen sponsorbijdragen worden tal van doelstellingen van de vereniging verwezenlijkt. Wij zien er naar uit u te mogen begroeten als nieuwe sponsor van onze prachtige voetbalvereniging Focus ‘07. 

Een kort overzicht van de huidige sponsormogelijkheden:

Reclamebord
Kosten voor een reclamebord langs één van onze 4 velden bedragen €247,50 excl. BTW per jaar plus de eenmalige productiekosten van €180 excl. BTW. Focus ’07 hanteert een overeenkomst voor drie jaar.

Uitgebreide sponsoruitingen
Focus ’07 biedt haar sponsoren de mogelijkheid om via diverse media zichtbaar te zijn. Wij bieden een pakket aan bestaande uit:
-     Een reclamebord langs één van onze velden
-     Zichtbaarheid via één van de tv-schermen die in de kantine hangen (narrow casting)
-     Een banner op onze website.

Dit pakket kost €470,-- excl. BTW per jaar plus de eenmalige productiekosten van het reclamebord van €180 excl. BTW.

Uiteraard is het ook mogelijk om één van bovenstaande uitingen te kiezen of een andere combinatie te maken. In overleg met de sponsorcommissie komen we daar altijd samen uit.

Evenement
U sponsort een specifiek evenement van Focus ‘07, zoals bijvoorbeeld een toernooi of activiteit. De mogelijkheden hiertoe zijn uiteraard zeer ruim, en een en ander zal altijd in nauw overleg met u als sponsor worden georganiseerd en vastgesteld.

Een van de relatiebeheerders maakt graag een afspraak om de sponsormogelijkheden met u te bespreken. Spreek een van onze relatiebeheerders direct aan of stuur een mail naar sponsoring@Focus07.nl

Vriendelijke groet,
Sponsorcommissie Focus ‘07

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!