Toernooien -

Toernooien

Toernooiencommissie

Deze commissie bestaat uit twee onderdelen. Zo houdt de Jeugdcommissie zich bezig met de organisatie van alle breedtesport toernooien (dit is inclusief de meiden). Daarnaast is er nog een sub-commissie verantwoordelijk voor drie grote toernooien in het seizoen. Deze sub-commissie bestaat uit de volgende personen: Barend van Nuijssenborgh, Diane Puddu, Hans Hackenberg en Robert Puddu.

Deze groep organiseert in januari de Wintercup, in april het Giel Smits Spring Tournament en eind juni het Met het oog op de toekomst Pupillentoernooi.

Alle drie de toernooien hebben als doel de exposure van Focus '07 te vergroten en het niveau in zijn geheel te vergroten. Uiteraard staat het plezier bovenaan en proberen we als bijvangst extra inkomsten te genereren en ons netwerk uit te breiden. Dit om Focus '07 nog beter op de kaart te zetten in de regio en daar buiten!! We zullen hierin zoveel mogelijk gebruik maken van onze eigen vrijwilligers en onderhouden zeer korte lijntjes met onze trainers en leiders.

Wil je meer weten? De hierboven genoemde personen staan je graag te woord!

Wintercup

Voor meer informatie mail naar wintercup@focus07.nl

Toernooi voor de breedtesport 2022
Wordt georganiseerd onder leiding van de Jeugdcommissie. Datum en meer informatie volgt te zijner tijd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!