Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus 1 speelt gelijk tegen Brederodes 1

11 maart 2024 17:45

Focus begon de jacht op de 4de plaats met de volgende opstelling: Thimo, Youri, Matti(C), Rens, Wessel, Stijn, Christiaan, Seppe, Yves, Raul en Bastiaan.

Op een heel slecht veld speelde Focus een goede eerste helft. Doormiddel van combinaties en individuele acties werden er 6/7 100% kansen gecreëerd, maar helaas werden de kansen niet verzilverd. Brederodes had niks in te brengen in de eerste helft maar wist via een counter toch op voorsprong te komen. Ruststand 1-0, waar 1-4 meer op zijn plaats geweest.

In de tweede helft werden er minder kansen gecreëerd. Er kwam wel veel gevaar vanuit voorzetten. Uit een vrije trap van Rens scoorde Stijn de gelijkmaker met nog zo’n 20 minuten op de klok. Focus ging hierna nog opzoek naar de winnende treffer. Na wat kleine mogelijkheden floot de scheidsrechter voor het einde, eindstand 1-1.

Bij een overwinning was de 4de plaats een feit geweest, maar het mocht helaas niet baten. Op naar volgende week zaterdag met de eerste wedstrijd van de derde periode tegen ‘t Goy om 14:30 op Sportpark Parijsch.