Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus '07 1 wint tegen UVV 1

4 februari 2024 20:15

Op een gezellig druk Sportpark Parijsch trapt Focus af met de volgende opstelling: Jordan, Lucas, Matti(C), Tim, Youri, Stijn, Seppe, Christiaan, Wouter, Raul en Bastiaan.

Focus start prima en krijgt de eerste kansen van de wedstrijd. Uit een corner wordt de paal geraakt en even daarna schiet Seppe een vrije trap op de paal. UVV zoekt voortdurend de spits doormiddel van een lange bal maar werd hier nauwelijks gevaarlijk door. Na nog wat kleine kansjes voor Focus fluit de scheidsrechter voor de rust, Ruststand 0-0.

In de tweede helft blijft het spelbeeld hetzelfde. Met de lange ballen op Bastiaan zorgt Focus voor een hoop dreiging. Uit een van deze lange ballen weet Seppe vanaf grote afstand de bal in het lege doel te krijgen na wild uitkomen van de keeper. Dankzij een kopbal van Christiaan weet Focus de score uit te breiden. In de slotfase mag Guus nog zijn debuut maken en houdt Jordan UVV meerdere malen van scoren af. In de slotminuten maakt UVV toch nog de aansluitingstreffer, maar de overwinning komt niet meer in gevaar.

Er kan volgende week met een voldaan gevoel gecarnavald worden met deze 2-1 overwinning op zak. De selectie heeft nu twee weken rust alvorens er mag worden aangetreden in de uitwedstrijd tegen SVM