Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus '07 JO19-2 bekerdroom duurt voort

30 januari 2024 11:30

Op de maandagavond van 29 januari traden de mannen van de 19-2 op tegen het befaamde Graveland ‘s 19-1. Deze wedstrijd had alles in zich om een spektakelstuk te worden. Ware het niet dat de niet nader te benoemen superspits van de 19-2 (op foto 4 te zien) ergens aan het après-skiën was.

In de eerste helft was de 19-2 dominant en schotelde de supporters prachtig voetbal voor. Gelukkig beloonden we onszelf met doelpunten van Tijs en Seppe. Graveland ‘s wist geen raad met onze gevaarlijke diepteballetjes over hun verdediging heen. Een zwart randje op de eerste helft: Peen viel uit met een op het eerste oog vervelende enkelblessure. Sterkte!

In de tweede helft draaide de rollen om en nam Graveland ‘s het initiatief. Tevens begonnen zij met hoog druk te zetten. Hier hadden de jongens van Karel het lastig mee. De aansluitingstreffer viel, maar met een hoop strijd werd de voorsprong behouden (ondanks een bal op de paal in de slotminuten).

Daarmee bekert de 19-2 weer een rondje verder. Eerst staat komende zaterdag de competitiewedstrijd tegen Hercules op het programma. Sportpark Parijsch, 12:30, komt dat zien!