Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus '07 1 speelt gelijk tegen Kockengen 1

29 januari 2024 15:15

Opstelling: Thimo, Lucas, Youri, Tim, Wessel, Stijn, Christiaan, Seppe, Daan, Raul(C) en Yves.

Focus begint redelijk aan de wedstrijd en weet na 5min al te scoren via Seppe op aangeven van Daan.

Na 10min zakt het niveau en kwam Focus niet meer aan voetballen toe. Kockengen weet met ballen achter de verdediging gevaarlijk te worden. Rond de 20ste minuut komt de uitploeg op gelijke hoogte. Tien minuten later breekt de goed spelende linksbuiten van Kockengen weer los die een goede voorzet aflevert waaruit de 1-2 gescoord wordt. Dit is ook de ruststand

Na rust komt Rens voor Youri en gaat Focus opzoek naar doelpunten. Het speelbeeld blijft hetzelfde met Focus die probeert aan te vallen, maar niet echt tot kansen komt en Kockengen die loert op de counter. Uit een van deze counters valt de 1-3 voor Kockengen. Met Bastiaan, Rayan en debutant Maurits werd geprobeerd het tij te keren. De wissels brengen veel energie wat kansen oplevert. Rond de 80ste minuut gaat Bastiaan 1 op 1 met de keeper die hij passeert en de bal vervolgens in een leeg doel schuift.
Focus zet aan en weet een paar minuten later, uit een rebound van Rayan na een schot van Bastiaan, de 3-3 te maken. Met nog 5 minuten te gaan probeert Focus voor de 3 punten te gaan, maar verder dan een schot net naast van Raul komen ze niet meer. Na het laatste fluitsignaal van de scheids staat er 3-3 stand op het scorebord. 1 punt is natuurlijk te weinig tegen een ploeg als Kockengen.

Volgende week is er weer een nieuwe kans om 3 punten te pakken. UVV is dan de tegenstander. We hopen jullie allemaal te zien om 14:30 op Sportpark Parijsch!