Focus '07 1 wint tegen UVV 1

16 april 2023 20:00

Stef en Michel starten, onder een lekker zonnetje, met Thimo, Matti, Shea, Stijn, Mark, Youri, Christiaan, Seppe, Glenn, Bram en Raúl.

Wissels Sjoerd, Joey, Thomas, Rens, Wouter en Yves.

Meteen Focus’07's met Bram vanaf rechts voorlangs en Raúl met een geblokt schot dat bijna onder de lat valt. Shea op rechts, Glenn en Chris door, strak voor maar Bram net naast via UVV. '14 Bram door op pass van Stijn, neergehaald, penalty. 1-0. Spel komt wat meer in evenwicht maar na '20 waait er wel een vrije bal bij ons op de kruising. '30 ineens een fase waarin Focus'07 slordiger gaat spelen. '35 valt Youri geblesseerd uit. Rens Copier maakt zijn debuut in Za1 van Focus’07. Rommelig einde van de eerste helft maar ruststand 1-0.

Met Sjoerd voor Shea begint de tweede helft. Meteen vrije bal UVV rand 16. In de muur. Hoewel we wind mee hebben is de meeste druk van UVV in de eerste minuten na rust. '12 Bram weer onderuit gehaald. Penalty 2-0. Met Thomas en Wouter voor Raúl en Glenn gaan de laatste 30 minuten in. '20 UVV met 10 man. Twee keer geel, de laatste na een schwalbe. '30, vrije bal UVV op de punt van de 16. Gaat richting de kruising maar Thimo stopt en pakt op de corner die erop volgt. Thomas tovert zich erlangs op links, geeft mee aan Rens die hard op het doel schiet, keeper lost maar maar geen goal. Met Yves voor Seppe gaan we de laatste 10 minuten in. 45 minuten op de klok. Hoeveel tijd trekt deze scheids bij. Wouter aan het hoofd geraakt maar kan verder.

Het leek lang te duren maar dan wordt er afgefloten. 2-0 winst en drie punten die in Culemborg blijven.