Focus’07 1 - Bunnik ‘73 1

26 maart 2023 12:00

Stef en Michel beginnen met Jordan, Matti, Youri, Mark, Shea, Stijn, Christiaan , Seppe, Bram, Glenn en Raúl op een winderig Sportpark Parijsch.
Wissels Demian, Thomas, Yves, Rayan, Sjoerd en Daan.

Mark na 10 minuten op Seppe die goed doorgaat. Voorzet van links naar rechts, aanname Glenn en 1-0. Corner Youri op '17, kopbal Bram op de paal. Na een goed begin van Focus’07 komt Bunnik nu, halverwege de helft, sterker opzetten. Balverlies Shea en Bunnik'73 is door. De lob gaat op de lat. Twee keer achter elkaar Jordan rustig en solide klemvast. Pal voor rust nog een struikel partij van Bunnik'73 in onze 16 maar de scheidsrechter ziet er niets in. 1-0 bij rust.

Ongewijzigd begint de tweede helft. Na 10 minuten Bunnik'73 door over rechts maar de voorzet vliegt voorlangs. Meteen Bram via Raúl door op rechts maar levert niets op. Wissel Yves voor Raúl. Strakke voorzet van Bunnik'73 vanaf links wordt bij de tweede paal in het zijnet getikt. Voorzet Bunnik'73 scherp voor de goal maar een uitstekende Jordan met de hulp van Youri voorkomen de gelijkmaker. Meteen daarna Bram vrij voor de goal van Bunnik'73 op een lange bal. Kan er net niet bij of probeerde het met zijn verkeerde been. Nu dan toch Bunnik'73. Weer vanaf rechts waar ze sterk doorkomen. Bal blijft voor de goal hangen en 1-1. '70 worstelen Bram en Seppe zich door het midden voor de goal maar keeper redt. Met Rayan en Sjoerd voor Mark en Christiaan gaat het laatste kwartier in.

Corner Bunnik harde kopbal maar Jordan op zijn plek. Youri, Glenn en Bram zetten Seppa alleen voor de keeper maar die redt. Uit de corner die volgt kopt Bram net over. Met Thomas voor Glenn de laatste vijf minuten. Weer een duikelaar bij Bunnik'73 in onze 16. Scheidsrechter ziet het goed, doorspelen. Eindstand 1-1.