Na een dag met sneeuw wind en regen starten de mannen van Stef en Michel thuis tegen Saestum uit Zeist. Tony vergezeld ze langs de lijn.
Opstelling Thimo, Stijn, Mark, Demian, Youri, Daan, Christiaan, Bram, Glenn, Raúl en Yves.
Wissels; Ayo, Seppe, Milan, Sjoerd en Bart.

Even aftasten maar dan een vrije kans voor Saestum vanaf rechts maar ruim
voorlangs. Meteen daarna een lange bal van Raúl op Yves maar de keeper zit ertussen. We zijn 10 minuten bezig. Op het kwartier een fase waarbij de tweede ballen voor Saestum zijn. Strakke voorzet vanaf rechts na een vrije trap. Bram net niet en Yves, via een speler, corner. Halverwege de eerste helft nog 0-0 met kansjes over en weer. ‘30 minuten Demian, Chris meteen door op Raúl, speelt zijn man uit en lage voorzet op Bram die net naast kopt. Prachtige aanval na wat sterkere minuten van Saestum. Raúl en Daan over rechts door, pass op Glenn op de 16 maar keeper stopt. Net voor
rust twee corners Saestum. Veel druk maar levert niets op. 0-0 bij rust

Met Ayo voor Youri begint de tweede helft. Meteen Saestum maar Thimo goed in de korte hoek. Nog twee kansen achter elkaar maar uiteindelijk over gekopt. Derde minuut ongelukkig hands van Christiaan, strafschop Saestum en 0-1. Nog geen drie minuten later een steekpass van Saestum op rechts en hoog in de hoek binnen. 0-2.
Focus’07 komt een beetje terug in de wedstrijd na de moeizame start van de helft. Na een kwartier komen Seppe en Bart voor Daan en Yves. Op’20 vindt Ayo Seppe op links maar zijn schot gaat net over. Doelkansen Raúl, Glenn en Ayo in de 16 maar uiteindelijk niets meer dan keeper bal. Op het half uur maakt Milan (foto) zijn debuut als vervanger van Demian. Raúl door op links, lange voorzet op een vrije Glenn op rechts maar uit de bovenhoek getikt door de keeper. Aan de andere kant Milan en Thimo samen bij een doorbraak op links van Saestum. Nog een keer Saestum maar
Thimo twee keer.
Uiteindelijk goed gespeeld maar op veel fronten net iets de mindere. Eindstand 0-2