Facebook Toestaan Niet toestaan

DWSM- Focus’07 za 18-02-23

19 februari 2023 23:30

Met Thimo, Matti, Stijn, Shea, Demian, Christiaan, Sjoerd, Youri, Bram, Yves en Bastiaan starten Stef en Michel uit tegen DWSM.

Meteen een kans voor Focus’07 met de wind in de rug na een te korte terugspeelbal. Uiteindelijk net naast. Het eerste kwartier gaat het spel op en neer zonder grote kansen voor beide partijen. Op 20 minuten een voorzet van Shea vanaf rechts waar Yves, voor de goal net niet bij kan. Uit de corner die volgt kopt Demian op de bovenkant lat. Even later overtreding op Bastiaan, vrije bal Stijn maar via de muur corner. Op het half uur bij Bram op een doorgewaaide bal maar de keeper tikt hem boven hem weg. Tien minuten voor rust en Yves zet Bram vrij voor de keeper. Helaas buitenspel. Net voor rust Shea, Sjoerd, Shea over rechts. Strakke voorzet maar keeper stopt met moeite. Uit de corner erna kopt Bram hoog over.

Balbezit ging gelijk op, Focus’07 meer kansen maar toch 0-0 bij rust.

Stef en Michel brengen Raúl en Glenn voor Yves en Sjoerd aan het begin van de tweede helft. Raúl meteen met drie mogelijkheden om op goal te schieten. Levert helaas niets op. Na 10 minuten schiet Raúl vrijstaand net over.  Meteen Christiaan door om rechts maar kan Glenn voor de goal net niet bereiken. Na een kwartier de eerste grote kans voor DWSM. Schot op de bovenkant van de lat. Halverwege de tweede helft vervangt Mark Matti. Mark gaat naar links, Demian naar het centrum. Bram door op links maar nog net corner getikt. Daarna Glenn vanaf de ount van de 16, keeper stopt. Corner Glenn van rechts, bal in de kluts maar dan voor op Bram en 0-1. Meteen Rayan voor de moegestreden Bastiaan. Spel gaat nu behoorlijk op en neer. DWSM legt zich nog niet neer bij een nederlaag. Bijna een kans voor DWSM na een mislukte uittrap van Thimo. Vrije bal DWSM op onze helft geblokt. Youri op links door, pass op de meegelopen Glenn en die tikt laag langs de keeper de 0-2 binnen. Meteen daarna is Raúl door maar speelt de bal net iets teveel voor zich uit. Rayan nog een kleine kans vanaf rechts maar lukt net niet. Eindsignaal. De drie punten gaan mee terug naar Culemborg.