Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus '07 1 - VVJ 1

11 februari 2023 23:15

Met Thimo, Shea, Stijn, Matti, Demian, Youri, Sjoerd, Christiaan, Wouter, Bram en Thomas beginnen Stef en Michel thuis tegen VVJ.

Meteen Shea op Wouter in de 16. Vrijgedraaid en 1-0. Na 25 minuten een vrije bal vanaf rechts voor VVJ en vrijstaand 1-1 ingekopt. '35 Youri vrij voor de keeper maar op er lat. Rebound door Wouter overgeschoten. Dan 1-2 net voor rust door een doorgeschoten bal die we niet goed verwerken.

Focus’07 begint ongewijzigd aan de tweede helft. Meteen 1-3 door te weinig druk op de bal. Vrije doortocht. Sjoerd dribbelt door over de as. Legt naar rechts af op Bram, lange hoek en 2-3 in de 55e minuut. Met Raúl, Daan en Bastiaan voor Thomas, Shea en Sjoerd gaan we voor het laatste half uur. 2-4 VVJ maar afgekeurd voor buitenspel. Stef bengt vervolgens Mark voor Demian voor het laatste kwartier. Dan maakt Rayan Dahri zijn debuut in Za1 van Focus’07. Youri moet geblesseerd het veld uit. Meteen penalty Focus’07, overtreding op Bram die zelf de 3-3 binnen schiet. Wouter valt vervolgens geblesseerd uit en we moeten de laatste 5 minuten met 10 man verder.  Laatste minuut doelpunt van Bram, na een voorzet van Raúl, 4-3 maar afgekeurd voor buitenspel. 3-3 eindstand.