12 november 2022 17:30

Op een herfstdag met mooi voetbalweer beginnen de mannen van Stef en Michel tegen Voorwaarts.

Basis Thimo, Daan, Joey, Stijn, Demian, Christiaan, Pim, Thomas, Wouter, Bram en Yves.
Wissels Mark, Tim, Glenn, Sjoerd en Seppe (JO17).

Na wat aftasten stuurt Joey in de 7e minuut,Wouter weg op recht. Goede aanname maar schot vliegt over. Voorwaarts door over rechts maar Thimo blokt het schot. Meteen Wouter door op rechts, voorzet op Thomas en schot, ingetikt door Bram maar buitenspel.

Na 20 minuten meer druk van Voorwaarts en Focus’07 komt onder druk. Twee schoten van afstand vliegen ver over en naast. Na een half uur een schot over de grond.

Met Mark voor Daan, die geblesseerd moest uitvallen, begint het laatste kwartier. 35 Minuten prima pass op Bram, hij is erdoor maar keeper stopt. Meteen daarna weer de keeper met redding op Thomas. Na 40 minuten schiete een corner van Voorwaarts door, ligt op de lijn maar wordt overgeschoten.

Met Focus’07 nu in het wit begint de tweede helft. Meteen voorziet Yves vanaf links, intikker Bram maar keeper. Meteen doelkansen voor Focus’07. Hoge bal op ons doel en Stijn en de spits krijgen hun koppen teamgenoot elkaar. Allebei kunnen gelukkig verder. Thomas steekpass op Wouter, door op rechts, strak voor maar Yves geblokt.

Op het kwartier komt Yves vrij op links, voorzet verkeerde been maar precies op het hoofd van Bram. Lange hoek, 1-0. Sjoerd komt Demian vervangen. Dan een tijd over en weer. Met een kwartier te gaan komen Seppe, Glenn en Tim voor Thomas, Yves en Christiaan.

Met nog 10 minuten te gaan gaat Voorwaarts goed door op links. De schuiver gaat voorlangs. 5 Minuten later gaat een schot van rechts van Voorwaarts via de bovenkant van de lat over.

Eindstand 1-0 met hard werken en, soms, goed voetbal.