Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus '07 1 wint tegen Bunnik 1

7 november 2022 12:00

Met Thimo, Demian, Joey, Shea, Youri, Pim, Thomas, Christiaan, Wouter, Bram en Stijn beginnen de mannen van Stef en Michel aan de uitwedstrijd tegen Bunnik. Met Mark, Sjoerd, Yves, Glenn en Ayo op de bank wordt er afgetrapt.

Het eerste kwartier is voor Focus'07 met goed spel tot aan de 16 van Bunnik naar zonder uitgespeelde kansen. Bunnik met hun eerste kans in onze 16 op de lat. Meteen Joey lang op Thomas, meteen door op Bram en 0-1. Hele goede goal. Na 20 minuten werkt Christiaan zich helemaal langs de linkerkant maar vergeet zichzelf te belonen.

Op het half uur een ingooi op links, Wouter komt er nog aan en Youri van buiten de 16 0-2! Vrije bal rand 16 verdiend door Bram. Pim langs de muur maar keeper stopt. Net voor rust ineens Bunnik aan onze 16 met een schot dat net over gaat. Dan Bram door maar omgetrokken. Vrije bal tegen? Dan weer Bunnik dat goed door komt, bal vrij voor de goal maar buitenspel. Shea gaat er vandoor over links maar wordt vol op zijn achillespees geraakt. Gele kaart Bunnik. Vrije bal die volgt wordt door Bram gekopt maar overgetikt door de keeper. Scheidsrechter laat maar doorgaan. 50e minuut nog een vrije bal voor Bunnik die landt op het dak van het doel.

Shea kan niet verder en wordt aan het begin van de tweede helft vervangen door Mark. Bunnik begint fel met meteen kansen. Demian zet Wouter door op links, voorzet op Thomas maar over. Na een kwartier valt Youri uit en wordt vervangen door Sjoerd. Door te weinig druk op de bal en het pakken alle tweede ballen komt Bunnik dichter op onze 16. Halverwege de tweede helft komt daar de 1-2 uit. Meteen een open kans maar Christiaan krijgt zijn voet er niet achter. Yves, op links, kaats met Bram, scherp voor en Wouter 1-3. Sjoerd passt op Wouter, door op rechts maar op de voeten van de keeper. In de rebound Bram vanaf 10 meter 1-4. Negentig minuten, vrije bal Pim maar Yves kopt op de paal.

De punten gaan mee terug naar Culemborg en een +3 aan doelsaldo. Eindstand 1-4.