11 juni 2022 19:00

1e ronde nacompetitie promotie/degradatie Focus’07 thuis tegen Odijk.

Stef en Michel starten met Thimo, Bram, Demian, Mark, Sjoerd, Pim, Youri, Joey, Raúl, Daniël en Yves.

Wissels Sander, Joris, Shea, Thomas, Christiaan en Mitchell.

Minuut vijf vrije kopkansen voor Daniël en Yves maar net over. Meteen daarna Thimo met de voet. 15e Minuut na veel schijven Pim vrij op. 20 meter en schiet de bal hoog in de rechterhoek. 1-0. Terugspeelbal Odijk, keeper vangt de bal en geel. Vrije trap op 9 meter maar smoort in de meute Odijkers.

Na de drinkpauze neemt de wind toe en de druk van Odijk ook. Nummer 10 vrij op de hoek van de 16, in de korte hoek. 1-1.  Fout Thimo bij uitverdedigen. 1-2.  Doorbraak Odijk, alleen voor Thimo en kansloos 1-3. Lange bal vanaf eigen helft, kopbal valt over Thimo heen 1-4.

Rust.

Met Joris en Christiaan voor Mark en Sjoerd gaan we de tweede helft in. Na ruim 20 minuten Thimo met de voet op weer een doorbraak. 15e minuut Pim op links met hoge bal op Raúl, sterke kopbal 2-4.  Foutje Demian maar de goal wordt afgekeurd, buitenspel.

Na de drinkpauze komen Thomas en Mitchell voor Joey en Yves. Prachtige lange bal van Pim op Raúl  maar de keeper staat op zijn plek. Nu Bram lang op Raúl, kans Pim maar gesmoord.
Thomas op Raúl en weer net niet. Daniël dribbel, Bram door op rechts maar schot gaat over. Vrije trap Focus'07 rand van de 16. Pim achter de bal en in de linker kruising. 3-4. Raúl tegen de grond maar scheids ziet er niets in. Omhaal Daniël, doelpunt maar afgekeurd.

Tot ziens in de vierde klasse, volgend seizoen.