Focus wint van nr3 Desto

4 juni 2022 22:45

Zaterdag 4 juni. Desto-Focus’07 om de punten. Desto heeft punten nodig om nacompetitie om promotie veilig te stellen. Focus’07 wil Voorwaarts achter zich houden om een betere positie in de nacompetitie om degradatie.

Stef en Michel beginnen met; Thimo, Bram, Demian, Stijn, Sjoerd, Christiaan, Youri, Mark, Joris, Daniël en Raúl.

Na een luidruchtig begin met fakkels en vuurwerk trapte Focus’07 af. In de miezerige regen en op gras openden wij rommelig. Eerst is Desto de betere maar na 15 minuten laat ook Focus'07 zich een beetje zien. Op minuut 25 Daniël op Raúl naar net voor hij kan schieten weggetikt.

Youri wordt, in de 16, van zijn voeten getikt op minuut 40. Iedereen ziet de strafschop behalve de scheidsrechter.

0-0 bij rust.

Met Yves voor Joris trapt Desto de tweede helft af. 10e minuut, Bram kopt een vrije bal van Youri terug voor de goal. Daniël kapt en draait zich vrij en schiet binnen. 0-1 Focus'07.
Minuut later stuurt Bram Daniël weg die de laatste man eruit loopt. Tergend langzaam rolt de bal langs de keeper in de goal. 0-2.

Bram op Daniël, die speelt zich vrij en tikt voor. Yves met de punt van de schoen. 0-3. Mitchell Pompe maakt zijn debuut als vervanger van Daniël.

33e minuut Desto door op links, bal voor en in de lange hoek 1-3. Desto nadrukkelijk op zoek naar de aansluitingstreffer maar Focus’07 houdt stand.