Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus '07 verliest van Odysseus

28 mei 2022 19:45

Met mooi voetbalweer beginnen de volgende mannen van Stef en Michel. Thimo, Demian, Stijn, Bram, Silas, Hans, Youri, Joey, Yves, Raúl en Wouter.

Ontlopen van de nacompetitie zou een wonder zijn maar plaats 12 of 13 in de reguliere eindstand heeft invloed op de indeling van die competitie.

Meteen van de start Raúl door op rechts. Via de kluts net over. Na een kwartier Odysseus door op links en voor hen wel raak. 0-1.  20 Minuten Raúl op Wouter die via de keeper voorlangs schiet waar Raúl net te laat is voor de intikker. Bram op Raúl die doorgaat op rechts en voorgeeft waar Joey net over schiet.

Vrije bal Hans op links naar de tweede paal. Joey schiet op de keeper. Dan Odysseus weer en keer maar schot van links gaat ver over.

0-1 bij rust.

Kwartier na rust golft het spel op en neer zonder uitgesproken kansen. Doorbraak Odysseus op rechts, bal op de lat. Met Mark en Joris voor Demian en Yves de laatste 25 minuten. Slordig balverlies van Stijn zet Odysseus alleen voor Thimo. 0-2.

80e minuut voorzet Wouter van rechts, volley Joey in de kruising 1-2.

Thimo dit keer wel de bovenliggende in weer een een op een maar de corner erop wordt ongedekt ingekopt. 1-3.

Met Sjoerd en Shea voor Joey en Silas nog 5 minuten. Odysseus vond het wel best en Focus’07 kon het, helaas, niet omkeren. Wouter pakt nog rood in de slotminuut.