Facebook Toestaan Niet toestaan

Helaas, Focus '07 1 onderuit tegen Brederodes 1

10 mei 2022 22:00

Dinsdag 10 mei een avond wedstrijd. Focus’07- Brederodes om 20.00 uur op Sportpark Parijsch.

We starten met Sander, Joey, Stijn, Silas, Mark, Hans, Pim, Joey, Wouter, Yves en Youri.

Na 10 Minuten eerste kans Brederodes. Vrij in het midden van de goal op de rand 16 maar het schot gat net naast. 15 minuten schot van Hans van afstand maar zwaait af. Meteen daarna redt Silas op de lijn na een corner van Brederodes.

Een uit een serie corners Brederodes landt op het dak van het doel. 0-0 na 25 minuten. Blessure Pim, vervanger Bram. Goede redding Sander.

0-0 bij rust en ongewijzigd de tweede helft in.

5e minuut krult Hans de bal in de linker hoek maar keeper pakt. Diepe bal van Bram ineens op Daniël vrij voor De keeper maar de lob gaat over. Meteen daarna Brederodes maar prima redding Sander. Dan is het Joey die in de 16 moet blokken. Yves op links door maar weer de keeper.

Sander is weer op zijn post in zijn rechter hoek. Dan scoort Daniël maar buitenspel. Vanaf links in de verre hoek maar helaas. Na 20 minuten Joris voor Yves. Vrije trap rand 16 na een overtreding op Daniël. Hij neemt hem zelf maar keeper redt en ook op de aktie daarna.

Focus’07 lijkt iets sterker dan in de eerste helft en krijgt kansen maar gescoord is er nog niet. Brederodes wisselt zijn spits, kluts in de 16, vrij voor Sander en 0-1. In de tegenstoot is Wouter door maar keeper pakt.

Demian en Thomas voor Mark en Hans voor de laatste 10. Wouter scherp voor maar Joris kan er net niet bij. Uitbraak onder druk, alleen voor Sander 0-2.

Daar bleef het bij. Het was gewoon niet goed genoeg.