Facebook Toestaan Niet toestaan

Geweldige comeback van de MO13-2

12 maart 2022 20:00

Vandaag speelde de MO13-2 een competitiewedstrijd tegen GVVV.

De wedstrijd begon rommelig en de meiden waren in het eerste kwartier erg afwachtend. Al snel scoorde de goede en snelle spits van GVVV de eerste doelpunten. Het ging snel en bij de rust stond het 0-6 voor GVVV.

Op naar de tweede helft. In de rust kregen de meiden aanwijzingen en een peptalk van de trainer. Het team wist vanaf de rust de wedstrijd volledig om te draaien. Door mooi samenspel wist Fleur het eerste doelpunt voor Focus te maken en kregen de meiden steeds meer zelfvertrouwen. Focus kwam steeds beter in het spel en na een aantal doelpunten kwam de gelijkmaker dichterbij; 4-6 en nog 15 minuten te gaan.

De meiden bleven erin geloven en wisten tot kort voor tijd zelfs gelijk te maken. Er was nog 1 doelpunt nodig voor winst en daar gingen ze allemaal vol voor. En het doelpunt kwam er want na een mooie bal wist Fleur de 7-6 in het net te schieten!

Een mooie wedstrijd met veel plezier en energie waarin de meiden een achterstand van 0-6 om wisten te buigen naar 7-6. Super goed gedaan meiden! ⚽️

Trainer Thomas van Vark:
'De meiden hebben het vandaag heel goed gedaan. We begonnen helaas niet zo goed maar de meiden wisten een grote achterstand in te halen. Complimenten voor iedereen want ze hebben met veel inzet en energie gespeeld vandaag. Op naar volgende week!'