Facebook Toestaan Niet toestaan

Focus VR1 - FC Delta Sports'95 VR2

6 maart 2022 21:15

VR1 begon onder leiding van trainer Marc met Lotte, Merle, Larissa, Bowien, Charissa, Jill H, Jill v. O, Nisrine, Kaya, Pleun en Celesta tegen Delta Sports.

Het was een rommelige eerste helft waarin Delta Sports meer aan de bal was en meer kansen kreeg. Net voor rust viel het doelpunt in ons goal: 0-1 achter.

In de tweede helft ging het spel aardig op en neer zonder ooit echt gevaarlijk te worden. Helaas viel de keepster uit met een pijnlijke blessure aan haar knie. Daphne kwam in het veld en Nisrine ging op goal.

Ondanks de onderbreking voetbalde Focus goed en begon steeds meer in de wedstrijd te komen. Grote kansen van Jill H en Kaya werden helaas onbenut. Aan de andere kant viel in de laatste minuten nog de 0-2 en 0-3.

De punten bleven helaas niet in Culemborg maar de meiden hebben een een prima pot gespeeld. Het was een mooie wedstrijd vol energie en strijdlust.