Facebook Toestaan Niet toestaan

Zaterdag 1 thuis tegen DVSU 1

28 november 2021 22:15

Met Thimo, Mark, Demian, Stijn, Joey, Hans, Youri, Thomas, Bram, Joris en Sjoerd beginnen de mannen van Stef en Michel tegen DVSU.

Al na 5 minuten ligt de 0-1 van DVSU erin na een rommelig begin. De snelle 0-2 wordt gelukkig afgekeurd voor buitenspel.

Lange bal op Bram kwam goed door. Afgeketst maar goed afgerond door Joris. 1-1, op de 15 minuten. Daarna ging het spel aardig op en neer zonder ooit echt goed te worden.

Met Yves voor Bram start de tweede helft. Meteen een goede kans voor Joris na een lange bal van Thimo en een schietkans voor Demian na een corner. Helaas mis. Met Wouter voor de leeggespeelde Thomas ging het laatste kwart in.

Met een onterechte versierde penalty kwam DVSU onverdiend op 1-2 met nog een kwartier te gaan. Thimo kon deze niet hebben maar hield ons verder wel in de wedstrijd. Met Raúl voor Joey en Shea voor Joris in de slotfase.

Focus’07 drong nog wel aan maar de 2-2 lukte niet ondanks een of twee grote kansen.