Focus’07 Zat1 wint streekderby tegen Hei-en Boeicop

10 oktober 2021 12:30

De wedstrijdbalsponsor van deze wedstrijd: Jägers banden en wielen

Met Thimo, Matti, Mark, Jesse, Silas, Stijn, Youri, Pim, Hans, Wouter en Raúl beginnen Stef en Michel aan de streekderby tegen de “buren” uit Hei en Boeicop.

Na 13 minuten moest Pim zich geblesseerd laten vervangen door Sjoerd. Spel gaat tot dan redelijk op en neer. Halverwege de helft speelde Raúl zich uitstekend vrij in de 16. Helaas kwam zijn schot in het zijnet. Na een lange bal van achteruit maakte Wouter zich op links vrij van zijn man en scoorde in de lange hoek. Meteen daarna moest Thimo aan de bak in de kluts. Het bleef 1-0 tot de rust.

Met Yves voor Wouter, die een nare tik kreeg net voor de rust, begon de tweede helft. Meteen een schot van Hans maar helaas weer in het zijnet. Na 20 minuten wisselde HSSC twee spelers. Met Shea voor Silas ging het laatste kwartier in. Met Damian voor Raúl en nog een wissel bij HSSC beginnen de laatste 10 minuten. Meteen 2-0 na een strakke bal van Hans vanaf links ingetikt door Yves.

Na nog een paar spannende momenten wisten de mannen van Stef en Michel zich dit keer wel te belonen met de 3 punten. Eindstand: 2-0