Focus Champions League O8 t/m O10 geweldig succes!!!

25 oktober 2020 22:00


Ondanks het feit dat het COVID-19 zijn hoogtijdagen viert hebben we bij Focus’07 onze leden lekker aan het voetballen gehouden. Afgelopen zaterdag 24 oktober is de eerste versie van de Focus Champions League gehouden.

Een toernooi waarbij alle leden van de onder 8 t/m de onder 10 gemixt in zeventallen opereerden. Het doel? Het winnen van de cup met de grote oren!!

Bij aankomst op het sportpark was de hymne van het miljoenenbal al te horen en stond de cup met de grote oren al klaar. Toen de spelertjes het veld betreden hadden werden ze verdeeld in verschillende zeventallen. De verschillende zeventallen voetbalde onder de namen van clubs als o.a. FC Barcelona, Ajax en Bayern Munchen.

Ondanks het wat tegenvallende werd er geweldig gevoetbald bij de verschillende teams. Wat leuk was om te zien was dat jong en oud met elkaar samen speelde. Dat iedereen betrokken was bij het team en dat vooral het sportieve aspect, het samen voetballen en respect voor elkaar hoog in het vaandel stonden. Uiteindelijk heeft elk team 6 poulewedstrijden afgewerkt waarna er nog een laatste wedstrijd werd gespeeld tegen het team wat op dezelfde plaatst geëindigd was in de andere poule. Uiteindelijk heeft FC Barcelona de eerste versie van de Focus Champions League gewonnen.

Eindstand:

 1. FC Barcelona
 2. Juventus
 3. Ajax
 4. Borussia Dortmund
 5. Internazionale
 6. Liverpool
 7. Chelsea
 8. Real Madrid
 9. PSG
 10. Bayern München
 11. Manchester City
 12. Atletico Madrid

De organisatie vond het ongekende plezier van onze leden heel leuk om te zien. Wij willen namens de organisatie dan ook de deelnemers, trainers, leiders, vrijwilligers en spelbegeleiders dan ook bedanken. Zonder jullie was dit leuke en sportieve evenement niet mogelijk.

#FOCUSDOENWESAMEN

Bekijk de foto's

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!