• Vrouwen verliezen ondanks goed spel

    We begonnen niet sterk, waardoor Odin in de 2de minuut al kans zag om te scoren. Meteen wakker geschud gingen we scherper voetballen en werd er gezocht naar de tegengoal. Gelukkig kwam die er na de 25ste minuut, bij een vrije trap waaruit onze spits wist te scoren. De resterende minuten uit de tweede helft werd Focus ‘07 ook beter. Met gelijkspel en een warm theetje gingen we de pauze in.
    De tactiek was om het betere voetbal voort te zetten en ons niet te laten leiden door lange ballen. Met deze intentie en vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. Maar het zat niet mee en door een schot, welke van richting veranderde, wist Odin weer te scoren halverwege de tweede helft. Het voelde tegen de verhouding in omdat Focus ‘07 het betere voetbal liet zien. We kaatsten en vonden de combinaties maar het was het elke keer net niet bij de afwerking richting goal.
    De laatste 20 minuten speelden we enkel nog op de helft van de tegenstander. Corner na corner en zelfs een bal op de lat en schoten net naast.. het mocht niet baten want bij het fluitsignaal was het 1-2. Hard bevochten maar helaas niet gelukt vandaag. Volgende week tegen de koploper.