• Twee top duo’s voor de JO17-1 en JO15-1 volgend seizoen

  Voor volgend seizoen zijn we blij te mogen melden dat we voor de beide teams twee top duo’s hebben weten vast te leggen.

  JO17-1 Roy van Velden en Jack Beck
  Roy is terug van weggeweest en daar zijn we erg blij mee. Roy is echt een voetbaldier en weet dit enorm goed over te brengen naar de jongens. Hij heeft zelf altijd divisie gevoetbald en diverse selectieteams getraind. De intentie is daarom uitgesproken dat Roy twee jaar bij deze groep blijft en dat hij deze talentvolle groep klaar gaat maken voor onze hoofdmacht.

  Jack Beck gaat dit samen met Roy doen. Jack kennen we ook al een flink aantal jaren bij Focus ‘07 als trainer. Jack heeft selectieteams getraind bij Focus ‘07. Vorig jaar zou hij eigenlijk niets doen maar toen hij hoorde dat een JO19 team geen trainer had, sprong hij hier gelijk op in. Jack is enorm gedreven en wij denken dan ook dat de boys enorm veel kunnen leren van deze combi. Met zijn UEFA-C op zak en als opleider in de zorg, geeft dit zeker een mooie upgrade.

  JO15-1 Barend van Nuijssenborgh en Dave Buijs
  Na jarenlang deel te hebben uitgemaakt van de TC van Focus ‘07 had Barend bij ons aangegeven graag weer het veld op te willen. Nu de TC op het punt staat flink uitgebreid te worden (hierover een aantal weken later meer), gaf dat hem de kans deze stap waar te maken. Voor zijn jaren als TC-lid heeft Barend ook diverse selectieteams getraind en zelf op een mooi niveau gevoetbald. Ter voorbereiding heeft Barend ook aan de deelstage JO15 meegelopen bij FC Utrecht.

  Dave Buijs is betrekkelijk nieuw. Hij is diverse jaren trainer geweest van selectie junioren elftallen bij Vriendenschaar en dit jaar is hij ingesprongen bij de JO11-2. Ook Dave heeft altijd selectie gevoetbald in de jeugd en nu traint hij de senioren van Focus ‘07. Dit jaar hoopt hij zijn trainerscursus of te ronden.

  Door de Coronacrisis hebben verdere gesprekken helaas vertraging opgelopen en zijn de gesprekken nog niet helemaal afgerond. Eind volgende week worden deze weer opgepakt en proberen we die af te ronden. Het ziet er zeer positief uit om weer een mooi groep trainers te krijgen.

  TC Focus ‘07