• Topprestatie door JO11-1

  Hoewel het seizoen nog maar pas begonnen is, speelden de JO11-1 vandaag al mee in het Jan Bouman-toernooi bij S.C. Victoria ’04 in Vlaardingen. Voor dit prestigieuze toernooi werd eind juni een plaats verdiend.

  Van alle gespeelde wedstrijden werden er slechts 2 verloren, maar dat staat in schril contrast met de gewonnen wedstrijden. Er werd gewonnen van De Graafschap, NAC Breda, FC Den Bosch, Sc Cambuur en FC Twente. En hoe!

  Door de jongens en de dame van de JO11-1 werd flinke strijd geleverd. Werkelijk alles werd uit de kast gehaald! De keeper Dylan bleek uitstekend in vorm, de ijzersterke verdediging met Anna, Milan en Stan hield het hoofd koel, het technisch sterke middenveld met Adam, Toine en Damian speelden op zeer kundige wijze de briljante voorhoede met Tigo, Rutger en Jesse aan. Uiteindelijk volgde een finalewedstrijd om de 5e en 6e plaats. Het werd de eerste “interland” voor het team. Het uit Engeland afkomstige Luton Town FC bleek echter te sterk voor onze moegestreden spelers.

  Het team van de coaches Mimoun Khiniti, Stef Ranshuijsen en teammanager Gerard Salari werd onder aanmoediging van de vele meegereisde ouders uiteindelijk 6e en was daarmee het hoogst geëindigde amateurteam - ja zelfs het enige amateurteam in de top 10! – en liet 26 teams van amateurverenigingen, voetbalscholen en bvo’s achter zich.

  Een prestatie van formaat en één om supertrots op te zijn.

  Eindstand Jan Bouman-Toernooi 2019

  1. Royal Antwerpen
  2. VVV Venlo
  3. Graafschap a
  4. FC Twente b
  5. Luton Town FC
  6. Focus '07
  7. Almere City FC
  8. FC Twente a
  9. SAB Academie
  10. FC Emmen
  11. Hollandia
  12. FC Den Bosch b
  13. Purmersteijn
  14. SC Heerenveen
  15. SC Cambuur
  16. FC Utrecht