• Start Clubfund-actie van PLUS Giel Smits

    Vrijdagavond werd in de winkel van Plus Giel Smits aan de Koopmansgildeplein het startschot gegeven voor de Clubfund-actie waaraan maar liefst zeven verenigingen aan deelnemen. Natuurlijk is daarbij ook Focus ’07 bij betrokken. Leiding en jeugdleden waren bij de start van deze actie aanwezig.

    Giel gaf zelf een uiteenzetting hoe de actie in zijn werk gaat en belangrijk is voor de zeven verenigingen.

    Door de komende twee maanden zegels van de PLUS te sparen (1 zegel bij € 10 boodschappen) kunnen gratis artikelen zoals een mok, affiche, teenslippers, bidon en nog veel meer zaken met eigen foto (reeds gemaakt) of het logo van de club worden verkregen. Ook de club krijgt een financiële bijdrage van de PLUS per opgevoerde zegel.

    Het woord is nu aan de familie, vrienden en bekenden vanaf nu zegels sparen en fanartikelen bestellen of doneren aan de sporter of de club!

    In de kantine zal reclamemateriaal en posters aanwezig zijn waarbij alle leden worden aangespoord deel te nemen aan deze actie, welke een belangrijke inkomste is voor de vereniging. Mochten er leden zijn die wel meedoen, maar geen belang hebben in deze artiklen, dan kunnen ze die zegels afgeven aan de leiding, die ze dan kunnen verzilveren met fan-artikelen voor eigen gebruik van de vereniging.