• Selectienieuws Focus’07 1

  Nu de kruitdampen van de nacompetitiewedstrijd tegen Hilversum zijn opgetrokken gaat de blik alweer op het nieuwe seizoen 2018-2019. Voor Focus’07 1 betekent dit een afscheid en een welkom voor een aantal spelers. Allereerst de vertrekkers:

  Stef Ranshuijsen; Stef, met zijn 31 jaar de nestor van Focus’07 1 heeft aangegeven het welletjes te vinden. Naast dat hij het trainersvak gaat uitoefenen bij Focus’07 JO19-1 zal hij waarschijnlijk in een lager elftal gaan spelen.

  Hans Odijk: Hans heeft besloten "Down Under" te gaan. Het is zijn plan een jaartje te gaan backpacken in Australië, waarna hij weer hoopt terug te keren bij Focus’07.

  Vanaf deze plaats wensen wij Stef en Hans heel veel succes toe met hun nieuwe carrières en danken hen voor hun jarenlange inzet bij Focus’07.

  De selectie zal verstrekt worden met de volgende spelers:

  Abid el Idrissi (30): Abid zal met zijn 30 jaar de nestor-rol overnemen van Stef. Hij is geen onbekende voor de club waar hij ooit begon bij Culemborg’67. Na een aantal (betaald voetbal) clubs keert hij nu dus terug bij zijn oude club in de naam van Focus’07. Tevens gaat Abid een trainersrol vervullen bij Focus’07 JO15-1.

  Ridvan Tunc (24): Ridvan is afkomstig uit Tiel en zijn carrière gestart bij Theole. De voorstopper heeft de afgelopen seizoenen bij onze stadgenoot Vriendenschaar gespeeld en heeft aangegeven graag naar sportpark Parijsch te komen.

  Rens van Vark (20): Rens is zijn voetballoopbaan gestart bij Fortitudo en werd hier al snel gescout door FC den Bosch alwaar hij een aantal mooie jaren heeft doorgebracht. Het is mooi te zien dat Rens het voorbeeld van zijn broer Thomas heeft gevolgd en aansluit bij onze selectie.

  Jesse Wammes (21): Ook Jesse is als telg uit de bekende "Forti-familie"  Wammes ooit begonnen bij Fortitudo en komt na bij diverse topamateurclubs, waarvan 1e klasser W.N.C. de laatste is over naar onze selectie.

  Abid, Ridvan, Rens en Jesse heten we van harte welkom bij de selectie van trainer Raymond Graanoogst. Wij hopen dat zij zich snel thuis zullen voelen op Sportpark Parijsch en met veel plezier mogen spelen.

  Hans van Diejen, elftalbegeleider Focus’07 1