• Steun Focus'07 met 'Een aandeel in de Betuwe'

  Ben jij lid van Rabobank West Betuwe? Dan mag je van 1 t/m 21 april stemmen voor het verdelen van het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’. Rabobank West Betuwe stelt €150.000,- beschikbaar uit dit fonds.
   
  Onze aanvraag
  Vanuit Focus ’07 hebben we een aanvraag gedaan bij dit fonds. Wij willen namelijk zoveel mogelijk jeugd de kans bieden lekker te komen voetballen bij onze club. Door de nieuwbouw rondom ons sportpark groeit onze jeugd. Dat geldt vooral bij de kabouters (4 tot 6 jarigen) en in de categorieën de onder 8, onder 9 en onder 10. Daarom hebben we extra trainingsmaterialen nodig. Het gaat vooral om ballen, hesjes, pionnen en kleine goaltjes.
   
  Jouw stem is geld waard!
  Als lid van de Rabobank mag jij meebeslissen. Jij kunt stemmen op 2 regionale projecten die jij belangrijk vindt. Je stem is geld waard! Hoe meer stemmen een project ontvangt, hoe hoger de bijdrage vanuit de Rabobank voor dit project wordt.
   
  Online stemmen
  De projecten staan op www.rabowestbetuweleden.nl in 4 categorieën (duurzaam/innovatief, cultureel, sportief en maatschappelijk). Je mag op maximaal 2 projecten (in 2 verschillende categorieën) stemmen. Maar je mag natuurlijk ook gewoon alleen op het project van Focus ‘07 stemmen!  Rabobank verwerkt je stem anoniem. Als het goed is heb je een mail van de Rabobank ontvangen. Heb je geen e-mail ontvangen? Stem dan via www.rabowestbetuweleden.nl
  Ben je lid van Rabobank West Betuwe? Stem dan op zijn laatst op 21 april op het project van Focus ’07. Zo kunnen wij ook de jongste jeugd uit Culemborg goede trainingsmogelijkheden bieden bij onze vereniging. 
   
  Alvast bedankt!
   
  Bestuur Focus ‘07