• Pasfoto voor spelerspas

  Een wedstrijd spelen? Zorg dat jouw digitale spelerspas is voorzien van jouw pasfoto!

  Uit de ledenadministratie blijkt dat er nog veel pasfoto's ontbreken, niet goed herkenbaar zijn of dat er andere foto's zijn geplaatst (bijv. die van een ouder). Dit kan betekenen dat je niet mag deelnemen aan de wedstrijd, omdat je dan niet op het wedstrijdformulier geplaatst kan worden.

  De verplichting tot het tonen van een geldige spelerspas geldt voor alle wedstrijden in het veldvoetbal in de volgende categorieën:
  Mannen senioren
  Vrouwen senioren
  JO13 / MO13 t/m JO19 / MO19
  Let hierbij dus goed op dat je een goed gelijkende foto van jezelf koppelt aan je spelerspas. Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter jouw identiteit niet kan vaststellen.

  Jouw spelerspas moet dus zijn voorzien van jouw eigen pasfoto. Tot uiterlijk 31 oktober kan je zelf jouw spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app (maar wacht daar dus niet mee tot die datum !!). Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen.