• Ontwikkelingen rondom Coronavirus

  Beste leden, ouders/verzorgers en alle betrokkenen bij en bezoekers van Focus '07,

  De ontwikkelingen rondom het Coronavirus volgen wij als club zo goed als mogelijk. Daarbij proberen wij ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM en de KNVB. Op dit moment is de situatie dat er nog geen extra maatregelen genomen hoeven te worden.

  Voor nu kunnen er wel preventieve maatregelen worden getroffen:

  • Was regelmatig je handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je arm (elleboog) of gebruik een papierenzakdoek. Gooi deze direct daarna in de prullenbak.
  • Blijf thuis bij ernstige verkoudheid en/of koorts en meld dat direct bij je coach/trainer. Neem het zekere voor het onzekere.
  • Vraag de tegenstander of ze wel of geen handen willen schudden voorafgaand en na de wedstrijd. Vooralsnog is er geen noodzaak om daar vanaf te zien, maar respecteer de keuze van de bezoekende clubs als zij het handen schudden over willen slaan.

  Alle informatie rondom het virus en de maatregelen is ook te vinden op de website van het RIVM, https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

  Indien het zich voordoet, wordt de keuze van ouders / verzorgers gerespecteerd indien zij hun kind(eren) niet willen laten voetballen of trainen.

  Namens het bestuur,
  Daniƫl Doornik, secretaris Focus '07