• De TC is er trots op dat ze kunnen melden dat er een nieuwe technische staf is samengesteld rondom de JO19-1 van volgend seizoen. Met een nieuwe hoofdtrainer, een nieuwe assistent trainer, een verzorger en een grensrechter is de staf rondom Focus’07 onder de JO19-1 compleet.

  De nieuwe hoofdtrainer van het vlaggenschip van de jeugd is Stef Ranshuysen. Hij is nu nog speler van het eerste elftal, maar stopt aan het einde van dit seizoen met voetballen. Dit zal een aderlating zijn voor het eerste elftal. Dit ga de TC wel de kans om hem te benaderen voor de JO19-1. Met zijn jarenlange ervaring als speler van het eerste en zijn ervaring van jeugdtrainer (in alle categorieën van de jeugd), hebben we de juiste man gevonden om de brug van de JO19-1 naar de selectie (eerste en tweede elftal) te gaan bouwen. Door de ervaring van het spelen in een eerste elftal weet Stef precies wat er van een eerste elftal speler verlangd wordt. Wij hopen dat hij dit op de spelersgroep kan overbrengen. Dit om de doorstroming van onze eigen jeugd te stimuleren.

  Daarnaast is Stef bekend met de trainer van het eerste elftal (Raymond Graanoogst) en zal er vanuit de vereniging gekeken worden naar een samenwerking tussen het eerste elftal en de JO19-1.

  Naast Stef heeft Focus ’07 ook een assistent-trainer en tevens verzorger gevonden voor de JO19-1. Wij zijn blij te kunnen vermelden dat wij Jos van Miltenburg wederom kunnen verwelkomen binnen de vereniging. Jos is jarenlang verzorger geweest van Zondag1 van Focus ’07. Met de jarenlange ervaring bij en rondom verschillende eerste elftallen denken we met Jos de juiste aanvulling voor Stef gevonden te hebben en we zijn dan ook blij dat hij de keuze voor Focus ’07 gemaakt heeft.

  Wij willen Stef, Jos en de jongens onder 19-1 een succesvol, leerzaam en plezierig jaar wensen.

   

  Sportieve groet,

  TC Focus ‘07