• Nieuwe structuur keeperstrainingen

  Door het vertrek van Arjan Hoek naar Delta Sports hebben we de keeperstrainingen opnieuw opgezet.

  Belangrijkste redenen hiervoor waren de zware last van drie volledige trainingen achter elkaar met grote groepen en het feit dat we geen keeperstrainer hebben kunnen vinden die (een deel van) de trainingen op dinsdag kan geven.

  We gaan dit seizoen in 4 verschillende groepen trainen, nl. de jongste jeugd t/m O13-14, 2 midden groepen + dames, zaterdag 1 keepers, JO19-1 en JO17-1.

  De eerste groep traint op dinsdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. De twee middengroepen trainen op woensdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur en de selectie van 20.30 uur tot 21.30 uur. 

  Volgende week volgt meer informatie over wie de trainers zijn en welke keepers in welke groepen zijn ingedeeld. De trainingen voor de selectie beginnen volgende week, woensdag de 28ste. De middengroepen de week erna op woensdag de 4de. De jongste groep waarschijnlijk op dinsdag 3 september maar dat wordt nog bevestigd.

  Nadere berichten volgen in de komende dagen.

  Vanaf deze plek willen wij Arjan Hoek ontzettend bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de keepers van onze club. Ze zijn allemaal beter geworden Arjan. Bedankt!

  Marco Derks
  TC Focus’07