• Nieuwe goals rondom de velden!

  Zoals jullie misschien allemaal hebben gezien zijn er heel wat nieuwe goals gekomen. Na Vriendenschaar was nu Focus ā€˜07 aan de beurt om de nieuwe goals in ontvangst te nemen van de gemeente.

  Met deze groot aantal nieuwe goals was de verwachting dat dit wel even zou duren tot alle netten erin zouden zitten en alles op zijn plek zou staan. FOUTJE! De handjes kwamen overal vandaan na een oproepje van de Technische Commissie (TC). Door de ouders die bij hun kinderen aan het kijken bij de techniektraining van vrijdag door Theo en Mimoun, trainers en enorme groep 35+ers en de TC was het binnen een paar uurtjes gebeurd.

  Mooi om te zien dat er zoveel animo was, gaf ons als TC een goed gevoel en vertrouwen voor de toekomst.

  Nu dat we zoveel goals hebben willen we dit ook graag zo houden. Vragen dan ook, er met zā€™n allen toezicht op te houden en zuinig op te zijn. Omdat er nu op ieder veld voldoende goals staan is het niet meer toegestaan om goals naar een ander veld te verplaatsen. Mocht er op veld 1 meer dan 4 pupillen goals nodig zijn, dan staan er nog 4 reserve achter het doel bij de Prijsseweg. 

  Op veld 1 en 2 zullen nog 2 mobiele grote senioren goals komen, deze worden a.s. vrijdag geleverd.

  Nogmaals het is niet meer toegestaan om goals naar een ander veld te verplaatsen!

  Sportieve groet,
  TC Focus ā€˜07