• Met het oog op de toekomst

  Voor de toekomst dragen we allemaal ons steentje bij. Focus ‘07 deed dat ook op 29 juni met het organiseren van het pupillentoernooi ‘Met het oog op de toekomst’. Wat begon als een wens werd werkelijkheid. Acht verenigingen met ieder acht teams. In totaal 64 pupillen selectieteams uit de regio. Focus ‘07 had nog geen ervaring met zo’n groot toernooi voor pupillen. "Kunnen we dit wel, gaat dit wel goed komen?", waren veel gestelde vragen. Natuurlijk komen er vele beren op de weg. De kunst is om deze ‘beren’ tijdig te zien, weg te ruimen en de mouwen nog verder op te stropen. En als dan alles achter de rug is en de dag van het toernooi breekt aan, dan kun je er verder bijna niets meer aan doen. Je hoopt dat alles gesmeerd loopt en de voetballertjes de dag van hun leven hebben.

  Er was overal aan gedacht. Zelfs het inkorten van het programma vanwege het warme weer. De brandweer was bereid gevonden om water over de velden te spuiten en de voetballertjes af en toe waterplezier te gunnen. We zagen dan ook dat de bezoekers het naar hun zin hadden. Vele complimenten hebben we tijdens en na het toernooi mogen ontvangen.

  We zijn als Focus ‘07 dank verschuldigd aan de vele vrijwilligers die deze geweldige dag mogelijk gemaakt hebben. En uiteraard is er altijd een persoon die het initiatief neemt. Onze dank gaat uit naar Gultekin Saybas. Hij is er maanden mee bezig geweest en de laatst 2 maanden wel dagelijks. Het uitnodigen van verenigingen, promoten bij lokale media, speelschema’s maken, meehelpen sponsoren aantrekken, werken aan logistiek, veiligheid en zo veel meer. Zonder dit soort vrijwilligers en zijn team is een toernooi als ‘Met het oog op de toekomst’ niet te organiseren voor een vereniging. Wat ons betreft gaan we volgend jaar de tweede editie organiseren. Voor de toekomst van onze pupillen, voor de toekomst van onze vereniging doen we dit graag.\

  Bij deze nogmaals onze felicitaties naar Kampong, verdiende overall winnaar van het toernooi. En trots dat we zijn op de tweede plek die we zelf hebben behaald.

  Namens het bestuur,
  Fouad Sidali
  Voorzitter