• Meiden MO19-1 in het zonnetje gezet door sponsor Kroezen na behalen najaarskampioenschap

    Op 18 Januari jl. is de voorjaarscompetitie van start gegaan. Daarbij is aan een lange, onzekere wachttijd een einde gekomen voor de meiden van de MO19-1.
    Zouden ze wel of geen kampioen geworden zijn van de najaarscompetitie?

    Dat zou allemaal afhangen van de resultaten van de later in de competitie ingestroomde meiden van JSV. Zij gingen sterk van start en wonnen wedstrijd na wedstrijd. De hete adem in de nek van onze de meiden was voelbaar. Met nog twee wedstrijden verschil zouden zij onze koppositie over kunnen nemen, maar dan zouden zij in de winterstop deze twee wedstrijden moeten spelen. Dat hebben zij niet gedaan, waardoor Focus ‘07 weer een kampioen rijker is. MO19-1 is met 1 wedstrijd verlies, 40 doelpunten voor en maar 2 tegen, tot kampioen gekroond.

    Om deze behaalde titel te vieren werd afgelopen zaterdag 1 februari geprikt. Het welverdiende frietjes-feestmaal werd ondersteund door de aanwezigheid van onze sponsor Kroezen. Zij waren ook heel blij met het behaalde kampioenschap. Daarom hadden zij een leuke attentie voor de meiden en de leiding geregeld. Iedereen kreeg uit handen van Sjoerd, namens Kroezen, een Rituals cadeaubon. Dus meiden dat wordt shoppen!! Sponsor Kroezen ontzettend bedankt voor deze onverwachte maar hele leuke attentie!!