• Durf jij mee te doen?

  ZONDAG 26 AUGUSTUS LEK-KER IN DE DREKRACE ??

  Voor de derde keer de Culemborgse mudrun. Tot je nek in de drek !

  Op 26 augustus 2018 vindt voor de derde keer de LEK-ker in de Drek race plaats in Culemborg rondom de sportvelden aan de Prijsseweg 14a (Focus’07). Iedereen kan dan glijden door de modder, klunen door het mais, baggeren door de sloot en zich storten in de blubber. Een mooie ervaring voor teams en als individu. Dus schrijf je in als voetbalteam, gezelligheidsvereniging, boekenleesclub, gezin of gewoon als individu omdat je er zin in hebt.

  Dit wil je niet missen!
  Tot aan je nek in de drek! Iedereen die durft krijgt de kans een of meer rondes door een pittig parcours te maken. Voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen. Hiervoor zijn conditie, doorzettingsvermogen en lef belangrijk! Voor wie durft en tegen een stootje kan. Geen betere voorbereiding denkbaar voor het nieuwe sportseizoen.

  Doe mee!

  De LEK-ker in de Drek Race wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. De toegang voor kinderen is €3 en voor volwassenen €6.  Voorwaarde is wel dat je kunt zwemmen! Deze ervaring wil je niet missen! Voor meer informatie en toegangskaarten zie www.lekkerindedrekrace.nl

   

  Sponsors en vrijwilligers

  De komende weken is iedereen hard aan het werk om het parcours zo indrukwekkend mogelijk te maken. De LEK-ker in de Drek Race wordt mogelijk gemaakt dankzij verschillende sponsors en een bijdrage van het Ondernemersfonds Culemborg.

  De organisatie is ook nog op zoek naar vrijwilligers; zij kunnen zich aanmelden via lekkerindedrekrace@gmail.com