• Keepersschool Peak Elite bij Focus '07

  Beste keepers van Focus '07,

  Na het volgen van een cursus voor keeperstrainer bij de oud-keeperstrainer van o.a FC Utrecht, Maarten Arts (werkte o.a met Harald Wapenaar en Michel Vorm), werd ik door hem benaderd om een keepersschool op te starten. En die komt er vanaf september 2018!! Keepersschool Peak Elite Culemborg biedt keepers (van 8 tot 18jr) een extra mogelijkheid om specialistisch te gaan trainen en je ontwikkeling als keeper of keepster een extra 'boost' te geven! 

  Maarten heeft al vele jaren een groot netwerk van keepersscholen door heel Nederland en BelgiĆ«, die werken met de door hem ontwikkelde Pro Goal Methode. Komend seizoen zijn er 12 scholen actief, waaronder dus bij Focus '07 in Culemborg. Hij werkt daarnaast voor het sportmerk PEAK Elite van profkeeper Tim Krul. Zij zullen de deelnemende keepers gaan voorzien van een mooi keeperspakket bestaande uit: een bal, keepershandschoenen, sweater en broek. Omdat de samenwerking met PEAK pas is begonnen wordt er nog aan een website gewerkt, maar willen jullie meer informatie over de keepersschool bij Focus '07 kunnen jullie onze Facebook-pagina bezoeken: https://www.facebook.com/keepersschoolpeakelite/              LIKE !!

  Om jullie kennis te laten maken met ons is er een gratis Keepersinstuif op 26 augustus 2018 (van 10:00 - 13:00). Er is dan (als er nog plaats is) de mogelijk om je in te schrijven. We hanteren een maximum aantal deelnemers van 24 en de eerste inschrijvingen zijn al binnen. Speciaal voor de keepers van Focus '07 is er een korting van 10%, van 199- voor 179-. Aarzel dus niet te lang.

  Inschrijven voor zowel de Keepersschool als de Keepersinstuif kan onder vermelding van: naam, leeftijd, club, email

  Naar: keepersschoolpeak@gmail.com