• Kantine voorzien van Free-WIFI en ruimer TV aanbod

  Beste sportvrienden,

  Wellicht hebben sommige van jullie de nieuwe tv in de kantine al zien hangen, maar dit is niet het enige wat veranderd is in de kantine tijdens de zomerstop. In de voorgaande seizoenen is gebleken dat er onder de leden een (groeiende) behoefte was voor een groter sportaanbod op de tv in de kantine, alsmede een goed werkend openbaar Wi-Fi  netwerk.

  Naar aanleiding van deze behoefte is er een projectgroep ontstaan om dit verder te inventariseren en uit te werken. Deze projectgroep werd aangevoerd door Lucien van Iersel en bestond verder uit Pierre Ruyters, Dennis Kolenbrander en Rens de Ligt. Allen vaste gezichten op ons sportpark.

  Tijdens het inventariseren van de betreffende abonnementen is gebleken dat er met de overstap op glasvezel voor telefonie, tv en internet zowel een besparing gerealiseerd kon worden en er ook voldaan kon worden aan de behoefte voor een groter sportaanbod op de tv.

  Na goedkeuring van het plan is de projectgroep aan de slag gegaan. Dit heeft er in geresulteerd dat nu alle kanalen van Fox Sports te zien zijn. Ook is er nu de mogelijkheid om Ziggo Sport te kijken, waardoor onder meer de liefhebbers van buitenlands voetbal en Formule 1 bediend kunnen worden. Ook zijn het secretariaat en de kassa’s in de kantine voorzien van een snelle internet verbinding. Dit zorgt mede voor snellere afhandeling van PIN-transacties en minder storingen.

  Het ruimere tv aanbod kan bekeken worden op een gloednieuwe tv die aan de muur hangt. Deze tv is gesponsord door het Culemborgse familiebedrijf Brenkman, gevestigd aan de Varkensmarkt 10.
  Wij zijn uiteraard Brenkman dankbaar voor dit mooie gebaar!

  Inmiddels is ook het openbare Wi-Fi netwerk beschikbaar.
  Om hier gebruik van te kunnen maken kun je onderstaande informatie gebruiken:

  Netwerk: Focus-Guest
  Wachtwoord: Focus2007

  Wij hopen dat bovenstaande verbeteringen leiden tot een nog gezelligere kantine!

  We bedanken Lucien, Pierrre, Dennis en Rens voor al het werk zij afgelopen zomer hebben verricht om dit te realiseren.

   

  Bestuur Focus’07