• JO14-1 Kampioen in de hoofdklasse!

  Zaterdag was het dan zover: de beslissende wedstrijd om het kampioenschap.
  Er moest gewonnen worden om kampioen te worden anders zou de directe tegenstander, VVIJ JO14-1, kampioen worden. Dat laatste wilden onze jongens zeker niet laten gebeuren.
  Er was enorm veel publiek op af gekomen, dus de ingrediƫnten waren aanwezig om een echte kampioenswedstrijd te spelen.

  Onze jongens begonnen sterk en wonnen bijna ieder duel. Ze lieten meteen zien dat er niets te halen viel.
  Ondanks de hitte en het feit dat een aantal spelers aan de ramadan meedoet, ging het gas open en lieten ze VVIJ niet met rust. Al snel resulteerde dit in een 1-0 voorsprong.

  Na de ingelaste drinkpauze gingen de boys geconcentreerd verder. Er werd, zoals we gewend zijn, weinig weggegeven door de verdediging en brak er toch iemand door dan stond onze keeper Denny daar.
  In de rust ontstond er enige verwarring. De nieuwe keeper die door VVIJ werd ingebracht bleek niet op het wedstrijdformulier te staan en de scheidsrechter kon dus ook niet anders dan deze keeper niet toe te laten. De keeper die de wedstrijd begon moest dus weer op goal.

  De tweede helft zat vol strijd en emotie, maar Focus hield het hoofd koel en bleef op zoek gaan naar de 2-0 .

  Die kwam dan ook en voelde als een enorme opluchting voor de spelers. Dat het nog 3-0 werd zegt alles over het karakter van dit team. Ze hebben namelijk een heel moeilijke start gehad met veel wisselingen van spelers en trainers. Ook stopte er een speler die niet werd vervangen en later in het seizoen raakten ze nog een speler kwijt.

  Het team is dan ook dankbaar dat vele jongens hen dit seizoen hebben willen helpen.
  Er werd hulp geboden door spelers van de JO13, de JO12 en zelfs de JO11.

  Een groot compliment ook voor de trainers die iedere week weer voldoende spelers moesten regelen en de jongens goed hebben laten voetballen.

  Gefeliciteerd en op naar het nieuwe seizoen!