• AFC ’34 wint groot top-toernooi Focus ‘07

    Focus ’07 organiseerde zondag op haar velden van sportpark Parijsch een groot toernooi voor jongens onder 12, die uitkomen in de hoofdklasse. Hierbij waren ook enkele bekende voetbalscholen uit Nederland. In de morgen-uren werd er gespeeld voor plaatsing in de poules na sterkte.

    In poule A speelden dan de nummers één van alle poules en daaruit moest dan de winnaar van het toernooi tevoorschijn komen. Er werd fel strijd geleverd in de poule. Uiteindelijk bleek AFC ’34 over de beste papieren te beschikken. Zij wonnen de grote beker, die zij uit handen ontvingen van Jorgen Kok. De tweede plaats ging naar Alphense Boys, 3e Volendam en vierde DCG.

    Focus ’07 speelde in de poule van derde plaatsers en wist in deze poule eerste te worden. Zij ontvingen ook een bekertje.

    Ondanks de warmte op de velden heeft de jeugd genoten van dit mooie toernooi.

    In totaal werden er bijna 30 wedstrijden gespeeld op de vier velden van Focus ’07, dat weergaf dat er 240 spelers actief bezig waren op dit grote toernooi. De scheidsrechters deden hun best om alles goed te leiden, terwijl organisatie en kantinepersoneel er voor zorgden dat het voor iedere bezoeker een fijne dag werd.