• JO11-4 najaarskampioen

    Na de derby tegen JO11-2 van Vriendenschaar zijn de jongens en meiden van JO11-4 zaterdagochtend 30 november najaarskampioen geworden. Ongeslagen kampioen nog wel, nadat ze in 5 wedstrijden 15 punten bij elkaar verzamelden. We zijn hartstikke trots op keepster Jayna, Bilal, Bobby, Inez, Josefien, Melle, Pepijn, Thijn, Thijs en Thomas. En niet te vergeten hun coaches, Dennis en Rinke. 

    Focus kwam deze wedstrijd wat langzamer op stoom. Langs de lijn was de spanning om te snijden, zeker na het eerste doelpunt tegen. Maar daarna kwam de energie erin! Niet veel later zorgde Focus voor een voltreffer en daarna liep de teller gestaag op. Met name in de tweede helft volgde de ene goal de andere op, inclusief een bal die van veraf met een prachtige krul het doel in draaide en een verrassende kopbal. Het team sloot de wedstrijd af met een verdiende 6-1. Een echte teamprestatie. 

    De jongens en meiden van JO11-4 hebben elke wedstrijd tot zover gewonnen met een gemiddelde uitslag van 10-2. Het is bovendien het enige team met minder dan 10 doelpunten tegen. Terecht kampioen dus! 

    Dat mocht gevierd worden. Na de penalty’s vlogen de spelers elkaar om de nek en sloten we het seizoen tot zover af met een mooie groepsfoto door Carole Rey. Daarna uiteraard in voetbaltenue onder de douche. Gevolgd door een frietje in de kantine, aangeboden door de club. JO11-4 kijkt alweer uit na de volgende serie wedstrijden.