• Inleveren van voetbalkleding jeugdteams

  Het seizoen zit er weer op.

  Aansluitend kunnen we lekker gaan genieten van een welverdiende vakantie.  Wij vragen jullie dan ook om de kleding (met bijbehorende waterzakken, bidons, ballen, coolpacs e.d.) op 3 juli aanstaande in te leveren op ons sportpark. De coördinatoren zijn van 19.30 tot 20.00 uur aanwezig.

  Zorg ervoor dat de tassen compleet zijn en de kleding gewassen is. Bij het verstrekken van de kleding hebben jullie een lijst gekregen met de inhoud van de tassen. Graag deze meenemen en aangeven welke kledingstukken eventueel ontbreken.

  Bij het inleveren van de kleding zullen alle kledingstukken worden geteld. Ontbrekende kleding dient direct te worden afgerekend bij inleveren. Dit kan contant of met een pin betaling. Graag hier rekening mee houden. De kosten per item bedragen:

  • Focus ’07 shirt: € 39.99
  • Focus ’07 broekje: € 14,99

  Graag zien we jullie 3 juli om 19.30 uur. 

  Ook wil ik jullie attenderen op de komende ‘LEK-ker in de drek race’. Op 8 september organiseren we weer een hardloopwedstrijd door de sloten, weilanden en maisvelden om ons sportpark. Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich hiervoor inschrijven. Hou de website in de gaten.

  Met vriendelijke groet,

  Jørgen de Kock
  Jeugdcommissie Focus '07