• Focus ‘07 versterkt kader jeugdopleiding

  Na vorig jaar zeer ambitieuze te zijn begonnen met een onderbouw coördinator gaan we dit aankomende seizoen verder uitbreiden door de hele jeugd. Het gaan voetballen met het idee dat opleiden belangrijker is dan het resultaat is ons als Technische Commissie (TC) zeer goed bevallen. Resultaat is nu het gevolg van opleiden en dit kun je zeker al regelmatig terug zien in het verzorgde aanvallende voetbal wat we als Focus ‘07 laten zien.

  Zijn dan ook erg blij dat Joerie onze onderbouw coördinator een jaar heeft bijgetekend en zijn plannen met de onderbouw nog verder vorm gaat geven. Tevens zal Joerie de O15-1 voor zijn rekening gaan nemen. Voor de middenbouw hebben Thom Vink vast kunnen leggen, na een uitstapje van een jaar vinden we het top dat deze zeer ambitieuze jongen van de club weer terug is in deze belangrijke rol. Met TC3 en jaren trainerservaring is hij een welkome versterking. Oude bekende Joey Hoffmans zal de bovenbouw voor zijn rekening nemen ondersteund door Joeri.

  Wat doen deze coördinators en waarom zijn ze zo belangrijk? Zij ondersteunen alle jeugdtrainers binnen Focus ‘07. Dit gaat door middel van maandelijks overleg met de trainers waar ze hun trainingsdoelen krijgen uitgelegd. Op deze manier verbinden we onze trainers en gaan we met zijn alle dezelfde kant op. Ook breedte sport kan zich 1 keer per maand op een inloopavond van info/tips laten voorzien. Deze coördinators lopen ook 2x per week langs bij de trainingen ,daar door kunnen we kijken of het gaat op de manier die we hebben afgesproken met elkaar. Is er dan nog hulp nodig kan dat meteen geboden worden. Bijkomend voordeel is ook dat we alle jeugdspelers nog beter in beeld krijgen.

  Wij wensen Joerie en Thom enorm veel succes om er een nog betere jeugdopleiding van te maken bij Focus ‘07.

  Beste ouders hou er dan ook rekening mee, resultaat is het gevolg van opleiding, van je fouten leer je niet door iedere keer hetzelfde trucje te doen.

  Sportieve groet,
  TC Focus ‘07