• Focus ‘07 JO10-4 goed uit de startblokken na de winterstop!

  Afgelopen weekend werd er al met 3-1 gewonnen van v.v. Montfoort. Dit weekend stond de wedstrijd tegen Sporting’70 JO10-8 uit Utrecht op het programma. Op verzoek van de tegenstander op een iets later tijdstip dan normaal, maar daar hadden de mannen gelukkig geen last van.

  Beide ploegen opnieuw ingedeeld na de winterstop en al snel bleek dat de tegenstander nog niet zo veel ervaring had opgedaan in deze klasse. De wedstrijd begon dan ook erg rommelig voor Focus ’07.

  Het spel ging in de eerste 10 minuten nog redelijk gelijk op maar door een aantal fouten van de tegenstander en een aantal goede combinaties van Focus ’07 liepen we in de eerste helft al snel uit naar 11-1.

  In de tweede helft kwam de tegenstander er heel af en toe gevaarlijk uit, maar door goed verdedigend werk resulteerde dit niet in doelpunten. Toch slaagde Sporting’70 er nog in om 1 keer door te breken en onze verdediging te passeren.

  Voor de rest waren het in de 2e helft veelal grote kansen voor Focus ‘07. Helaas werd er niet zo heel zorgvuldig mee omgegaan. Ondanks dit wel de score weten te vergroten naar 19-2. Goed gedaan mannen!

  Volgend weekend de uitwedstrijd bij De Meern. Op naar weer een mooi resultaat!