• Focus ’07 in neerwaartse spiraal

  Het was jammer dat het eerste elftal van Focus ’07 zaterdag niet de vorm kon demonstreren als men van hen gewend was. De ploeg was net zo slecht als het weer. En het weer was slecht. Toch kreeg Focus ’07 nog wel scoringskansen, maar die werden allen gemist. De thuisploeg DVSU was beter op haar hoede en wist door snelle counters toe te slaan. Zij wonnen de wedstrijd met 3-1. Focus ’07 zal de komende wedstrijden uit een ander vaatje moeten tappen, anders komt de degradatiestreep steeds dichterbij. Zaterdag komt een der koplopers Houten op bezoek. Misschien kunnen de jongen laten zien dat zij niet onderaan horen. Er zal harder gewerkt moeten worden.
  Zoals gezegd liep het helemaal niet bij Focus ’07. Ze konden geen vuist maken. Het enige wapenfeit van de eerste helft was het afstandsschot van Joey Hoffmans, terwijl gastheer DVU voor rust wel het doel vond en 1-0 scoorde.
  Ook na rust liep het niet bij Focus ’07. Men schrok wakker toen DVSU door twee fraaie counters op 3-0 wist te komen. Maar toen was het te laat. Het doelpunt van Jesse Wammes was alleen maar belangrijk voor de statistiek.
  Het wordt nu zwaar voor Focus ’07, dat dacht dit jaar mee te draaien in de bovenste regionen, moet nu hard werken om niet in degradatiezorgen te komen. Zaterdag zal het zeker niet makkelijk worden tegen Houten, dat kampioensaspiraties heeft. Hopelijk vindt Focus ’07 zaterdag de kracht om punten te pakken. Makkelijk zal het niet worden.

  De uitslagen:
  Hierbij werden enkele wedstrijden gestaakt vanwege het slechte weer en dat waren
  Houten - DEV Doorn (0-0)
  Veenendaal - FZO (0-1)
  Wel werden de wedstrijden uitgespeeld door:
  DVSU - Focus ’07 3-1
  Candia ’66 - VVZ ’49 0-2
  DOSC - Bunnik ’73 3-1
  Jonathan - CDW 0-1
  FC Oudewater - Hees 1-0

  Het programma:
  Focus ’07 - Houten
  Hees - Candia ‘66
  EV Doorn - Veenendaal
  FZO - FC Oudewater
  VVZ ’49 - Jonathan
  Bunnik ’73 - DVSU
  CDW - DOSC