• Focus ’07 heeft een nieuw bestuur

    Tijdens een extra ledenvergadering in het clubhuis van Focus ’07 stelde het nieuwe bestuur zich aan de leden voor. Fouad Sidali leidde de vergadering als nieuwe voorzitter, terwijl penningmeester John Copier en nog een periode aan vastknoopt. De leden konden ook een nieuwe secretaris verwelkomen, dat was Daniël Doornik. Verder werd het bestuur versterkt door Sandra Coenmans voor de jeugd- en dames-afdeling;  Patrick Barten, wedstrijd- en facilitaire zaken; voor de kantine Berry Vermeeren, terwijl oud-voorzitter John Maassen tot 1 januari a.s. de functie van accommodatie blijft beheren.

    Op dit moment is de bestuursfunctie Technische zaken nog vacant. Leden die zich hiervoor verkiesbaar willen stellen kunnen zich aanmelden via secretaris@focus07.nl .

    Het nieuwe bestuur zal de komende jaren er voor zorgen dat de ongeveer 50 elftallen of teams weer kunnen voetballen en aan het eind van het seizoen trachten titels te veroveren.

    Ook werd in deze vergadering gesproken over de kwestie van Fair Play, die weer haar vereniging nieuw bloed wilt inblazen. In eerste instantie wilden zij dit seizoen gaan voetballen, maar dat werd door de KNVB en gemeente afgewezen. Fair Play zoekt een accommodatie om te kunnen voetballen en trainen. Fouad Sidali vertelde dat er contacten is geweest met het bestuur van Fair Play, maar dat zij lieten weten dat hun voorkeur naar Terweijde gaat en daar blijven ze voor vechten. Dat is hun thuis en op Terweijde willen zij voetballen. Mocht dat niet lukken dan kan het gebeuren dat zij bij Focus ’07 zullen aankloppen. Focus ’07 zal geen ja antwoorden, maar eerst overleggen met de leden voordat een beslissing genomen kan worden. De velden en de kleedkamers zijn van de gemeente, maar de kantine is eigendom van Focus ’07, dus daar kunnen zij geen aanspraak op maken. Na de vakanties zullen er weer contacten zijn met Fair Play over hun speelmogelijkheden.