• Focus ’07 had ruimer afstand moeten nemen

  Het werd nog even benauwd voor Focus ’07 toen hekkesluiter FZO bij een 4-0 stand terug kwam tot 4-2. Gelukkig wist men de eindstreep te halen met een 5-2 zege. Echter de score had veel hoger moeten zijn. Want wat verspeelde Focus ’07 veel goede kansen op een doelpunt. Bovendien stond de keeper van FZO sterk te keepen. Dit moet zaterdag anders gaan bij Candia ‘66

  Focus ’07 zal de rest van het seizoen moeten gaan spelen zonder spelmaker Abdel el Idrissi. Hij is verhuist naar Apeldoorn. OP zijn plaats speelde nu Ayo de Pater, die het goed deed. De gehele wedstrijd domineerde Focus ’07 en kreeg kans na kans. Echter het lukte niet om ruim afstand te nemen van FZO. Toch moeten we ook even melden dat FZO uit counters enkele goede kansen kreeg, maar ook zij waren te onzorgvuldig en bovendien stond keeper Michel Sprong zijn mannetje wel. Focus ’07 nam al snel de leiding en bouwde die uit tot slecht 3-0 bij rust door doelpunten van tweemaal Joey Hofmans en eenmaal Thomas van Vark.

  Na rust verhoogde Joey Hofmans de score tot 4-0, waarna FZO het nog even spannend ging maken. Het was uiteindelijk Joris van Santen die er voor zorgde dat er een verdiende 5-2 overwinning op het scorebord kwam te staan.

  Zaterdag speelt Focus ’07 de uitwedstrijd tegen Candia ’66 en moet er daaruit winst gehaald worden, maar men weet dat Candia ’66 op eigen veld een moeilijke hindernis is.

  De uitslagen:
  DVSU - Hees 2-1
  Veenendaal - CDW 0-1
  FC Oudewater - Jonathan 1-3
  Candia ’66 - DEV Doorn 2-0
  Focus ’07 - FZO 5-2
  DOSC - VVZ ’49 3-4
  Houten - Bunnik '73 1-1

  Het programma:
  Candia ’66 - Focus ’07
  Veenendaal - FC Oudewater
  Jonathan - DVSU
  CDW - Hees
  DOSC - Houten
  DEV Doorn - FZO
  VVZ ’49 - Bunnik ‘73