• Eerste trainingen achter de rug

  Zaterdag eerste wedstrijd in Tricht
  Het eerste elftal is zaterdag 10 augustus begonnen aan de trainingen voor het nieuwe seizoen. Tijdens deze training maakten de spelers kennis met de nieuwe trainer Charly Olf en was men benieuwd hoe hij de groep zou gaan trainen. Na het warm lopen, werd er in de morgen-uren getraind op de buikspieren, terwijl men na de lunch verder ging met het trainingsprogramma van Charly. Als voorbereiding gaan zij driemaal in de week trainen, t.w. op maandag, dinsdag en donderdag. Als het bekerprogramma begint gaat men over op tweemaal training op dinsdag en donderdag. Het bekerprogramma staat elders op deze pagina en start op zaterdag 31 augustus.
  Nu gaan de mannen van trainer Charly Olf zaterdag a.s. de eerste oefenwedstrijd spelen tegen Tricht op het terrein van genoemde vereniging. De wedstrijjd start om 14.30 uur.

  Daarna komen er nog twee oefenwedstrijd, die als volgt zijn:
  Zaterdag 24 augustus, 14.30 uur: De Meern - Focus ‘07
  Dinsdag 27 augustus, 20.00 uur: Focus ’07 - Lopik
  Zaterdag 31 augustus, 7 en 14 september zijn vanaf 14.30 uur de bekerwedstrijden

  De competitie start op zaterdag 21 september en daarvan is het programma nog niet bekend. Alle wedstrijden in deze klasse beginnen meestal om 14.30 uur. Houten en Voorwaarts beginnen om 14 uur, terwijl Vriendenschaar en Hercules om 15.00 uur beginnen.

  De volgende tegenstanders gaat Focus ’07 in de derde klasse ontmoeten:
  Brederodes (Vianen)
  Desto (Vleuten)
  Everstein (Everdingen)
  Focus '07 (Culemborg)
  Forza Friends (Utrecht)
  FZO (Zeist)
  Hercules (Utrecht)
  Houten
  HSCC '61 (Hei- en Boeicop
  Jonathan (Zeist)
  Kockengen
  Voorwaarts (Utrecht)
  OSM '75 (Maarssen)
  Vriendenschaar (Culemborg)