• Discutabele penalty brengt opnieuw nederlaag

  Opnieuw is het eerste elftal van Focus ’07 er niet in geslaagd de drie winstpunten mee naar Culemborg te nemen. Na een slechte eerste helft tegen Hees, leek Focus ’07 zich te herstellen in de tweede helft en nam zelfs de leiding. Maar in de slotfase ging het mis. Focus ’07 verloor alsnog, dank zij een discutabele penalty werd een 3-2 nederlaag behaald.

  De eerste helft van Focus ’07 was slecht en was het niet verwonderlijk dat Hees na een half uur spelen de leiding nam. De rust bracht aan met een 1-0 achterstand.
  Na rust speelde Focus ’07 zoals het moet spelen. Dit werd gelijk beloond door een doelpunt van Joris van Santen. Het was Joey Hofmans die zijn ploeg aan de leiding hielp. Focus ’07 leek op de goede weg en de 1-3 leek een kwestie van tijd. Helaas de thuisploeg bleek het meeste geluk te hebben en scoorde de gelijkmaker. Toen Hees een discutabele penalty mocht nemen, was de teleurstelling heel groot bij Focus ’07. Deze nederlaag van 3-2 was niet verwacht. Temeer omdat Hees niet hoog op de ranglijst staat. Gelukkig snoepten de koplopers wat punten van elkaar af, zodat Focus ’07 nog alles in eigen hand heeft.

  Komend weekend komen ze niet in actie en kunnen zij zich gaan concentreren op het vervolg van de competitie, waarin zeker de koplopers tegen Focus ’07 in actie komen. Er wordt eerst de thuiswedstrijd gespeeld tegen FZO en ook over deze tegenstander moet men niet te licht denken, ondanks dat deze ploeg slechts twee keer gelijk heeft gespeeld.

  De uitslagen:
  Hees ?? Focus ’07 3-2
  FZO ?? DVSU 2-3
  Bunnik ’73 ?? FC Oudewater 2-2
  CDW ?? Candia ’66 2-2
  Jonathan ?? Veenendaal 3-0
  DEV Doorn ?? DOSC 3-1
  VVZ ’49 ?? Houten 0-0